OVER ONS

OVER ONS

Edelhardt Recherchebureau werd in 2015 in de huidige vorm opgericht. De strijd tegen onrecht werd toen al jaren gevoerd en in 2016 kreeg Edelhardt een vergunning van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het Team van Edelhardt is zeer divers, creatief en integer en kent specialisten in alle vakgebieden. Zo hebben we bijvoorbeeld medewerkers met een achtergrond bij defensie, politie en justitie (Nationale Recherche), de FIOD en in de accountancy. Gezamenlijk hebben we ruim 80 jaar ervaring in huis.

Naast bovengenoemde specialismen hebben we ook veel juridische kennis in huis als het gaat om ondernemers- en familierecht.  Hierdoor werken we graag samen met advocatenkantoren en zelfstandig werkende advocaten. Ook zij herkennen steeds vaker de toegevoegde waarde van Edelhardt Recherchebureau, waar bewijs ook echt bewijs is.

Door de vlakke organisatiestructuur kan er binnen Edelhardt snel geschakeld worden. Een groot- of een spoedonderzoek kan hierdoor snel opgetuigd worden. Hierdoor blijven herinneringen van getuigen en sporen relatief vers.